<b>KVALITET</b>

KVALITET

Vi säljer ingenting vi inte skulle använda på våra egna hundar och katter. Vi säljer ingenting som inte passar dina behov. 
<b>ERFARENHET</b>

ERFARENHET

Ett liv med djur, som hobby, passion och yrke. Till ditt förfogande.
<b>KUNNANDE</b>

KUNNANDE

Kurser i grooming, handling, uppfödning och anatomi. Gruppträning och privatlektioner.

exklusivt

Varför välja oss?

Vi väljer ett sortiment efter vad vi tror på och använder själva. Det innebär att vi arbetar med ett begränsat antal varumärken, och vi kan vårt sortiment. Våra leverantörer är alla djurägare och de använder allt de gör till sina egna djur. Det gör vi med!
Hög kvalitet på maten
Happy Dog och Happy Cat är tyskt kvalitetsfoder, utan soja, GMO och färgämnen. Det ägs sedan tre generationer av familjen Müller och de gör ingenting annat än hund- och kattfoder. Medan investmentjättarna döljer sig bakom en rad varumärken så sätter familjen sitt namn på varje produkt.

Bravo är i samma tradition ett familjeföretag, med ett brett utbud av färskfoder, torkat hundtugg och ben. Samtliga råvaror är svenska – laxen är norsk. Allt görs i Sverige.

Du vill inte se kinesisk köttproduktion. Du vill inte betala för den heller.
Pälsvård
Det finns ingen anledning att kompromissa. Vare sig din drever behöver bli ren efter jakten, eller din lhasa apso ska presenteras till perfektion ger vi dig det bästa.
Kloklippning
Vi klipper klorna åt dig medan du slår dig ned i Chesterfieldsoffan. Du betalar per gång eller köper ett prisvärt 10-kort. Passa på att få råd om öron, tänder och päls!
Filosofi
Djur är din familj. Djur är vår passion.
Du är värdefull för oss och du ska bli nöjd.
Vi gör affärer vi kan stå för!
Vi donerar en del av vinsten till djurs välfärd.
Det finns ingen del av lokalerna du inte har full insyn i.
Copyright © 2023, Houndsman AB L|A
Öppettider: Tis-Fre: 12.00 - 18.00, Lördag: 10.00 - 13.00, Sön-Mån: STÄNGT

Search